Българска чаена компания

Българска чаена компания

София
бул. „Акад. Ив. Евст. Гешов“ № 2Е, Бизнес Център „Сердика“, сграда 1, ет. 2, офис 208
www.bteaco.com
Фейсбук:  bulgarianteacompany

За контакти:
E-mail: office@bteaco.com
тел. 024922310, 024922316
Георги Триов – управител, тел. 0887517443
Блага Генева – технолог, тел. 0887211707

„Българска Чаена Компания“ ЕООД е изцяло българска, семейна, динамично развиваща се фирма, основана през 2009 г.  Георги Триов, управителят й, се занимава от 25 години със събиране и търговия с билки, а от 2009 г. – и с производство и пакетиране на чай.

„Българска Чаена Компания“ ЕООД разполага с голяма производствена база в гр. Панагюрище: от пункт и склад за изкупуване, преработка и съхранение на билки, сушилни и цех за производство на чай. Компанията е сертифицирана по ISO за управление безопасността на храните – FSSC 22000, а от лятото на 2017 г. – и като биологични производители и търговци.

С грижа, познания и професионализъм „Българска Чаена Компания“ подбира билките за своите чайове. Билките получават от утвърдени доставчици от цялата страна, както и от Китай, Египет, Полша, Индия и други държави.

През годините е разработен богат асортимент от чайове – повече от 100 вида:
– Едно и многокомпонентни;
– Билкови, билково – плодови, зелен и черен чай;
– Конвенционални и биологични;
– Поставени във филтърни пакетчета, в индивидуално пакетирани филтърни пакетчета с конец, както и в биоразградими пирамидки.

Патентовани търговски марки на фирмата са вече добилите популярност GT, Tea moments, както и серията чайове с функционално действие „Фитолек“ по рецепта на д-р Мариан Иванов. В момента се разработва серията „Народните лечители“ – рязани билки за употреба в насипно състояние в сътрудничество на проф. Стефан Николов.

Чайовете в биоразградими пирамидки са най – новите продукти на „Българска Чаена Компания“ ЕООД . Биоразградимите пирамидки са направени от царевични нишки и, както е ясно от името, се разграждат в природата, с което компанията спомага за опазването на околната среда.

Биологично сертифицираните чайове са пет вида, предлагани също в биоразградими опаковк: био мента, био шипка, био лайка, био липов цвят и био маточина. В момента се разработва и многокомпонентния био билков букет.

Конвенционални чайове се предлагат в търговски вериги (БИЛЛА, Метро, Кауфланд, Фантастико, СВА), аптеки и други търговски обекти. Биологичните ни чайове засега се предлагат само на фермерския фестивал на „От фермата –  с любов за вас“ пред Министерството на земеделието, храните и горите всяка сряда.

Продукти:

Конвенционални чайове: лайка; лайка, маточина и роза; мента; шипка и каркаде; липа; маточина; мащерка; шипка; ябълка и канела; цвят бъз и лимон; лайка, мед и ванилия; касис и цвят от бъз; зелен чай; малина и липа; ройбос; каркаде; зелен чай, лимон, гинко и джинджифил; боровинка и ванилия; круша и смокиня; горски плодове; гинко билоба; ориент; свежо утро; букет; черен чай; бронхо фитолек; ехинацея плюс фитолек; имуно фитолек; фаринго фитолек; релакс фитолек; слабителен фитолек; уро фитолек; елеганс фитолек; гастро фитолек; кардио фитолек; глюко фитолек; лакто фитолек; макс мъж фитолек; простата фитолек; сена; коприва; планинарски; зелен чай с лотос и портокал; зелен чай с червена боровинка; ройбос с портокал и канела; пу – ер; цвят роза; пу – ер, ябълка и канела; хижарски; черен чай, жен – шен и кола; ехинацея и малина; роза и шипка; жасминов зелен чай; зелен чай „Сенча“.

Биологично сертифицираните чайове: био мента, био шипка, био лайка, био липов цвят и био маточина

Сподели: