Дивата ферма

Дивата ферма

ЕТ Благовеста Василиева
Представител: Петя Николаева Василиева

Адрес: гр. Маджарово,
ул. Капитан Петко Войвода 3
Тел. 0883511503
Имейл: petya_vasilieva@abv.bg
Интернет страница: divataferma.com

Приключението Дивата ферма това са неговите стопани  – Благовеста и Николай Василиеви. Те са сред малкото млади семейства у нас, избрали несгодите, трудностите, но и радостта на селския живот, близо до природата, вместо удобствата (и стреса) на големия град.

През 1994 г. Бети и Николай, започват живота си в родната къща на Ники в с. Горно поле с десетина овце и кози наследство от баба му, година по-късно продават апартамент в Пловдив, за да купят първите  си  16 крави. Същата година половината от тях умират…, но това не отказва ни най-малко упоритите млади хора, борейки се с трудностите в живота , десет Години по-късно започват да посрещат гости в старата наследствена къща на Николай, която наричат „Дивата ферма”.

Днес двамата са собственици на ферма от над 1200 автохтонни говеда в село Горно поле, недалеч от Маджарово в Източните Родопи – един съхранен и наистина див район на България, пълен със защитени местности, приказни гледки, уникални птици и животни. Историята за фермата и собствениците й е разказ за места с поетични имена, за умни крави, за лешояди, вълци и трофеи. Бети и Ники са висшисти, заловили са се по своя воля и с голямо желание за тази работа и вече повече от 25 години отглеждат животните по начин, който не е просто свободен, ами полудив.

 

Продукти

Био телешко месо в буркан; Био телешка саздърма в буркан; Био телешки бульон в буркан; Био телешка лой в буркан; Био телешки пастет; Био телешки суджук; Био телешко чоризо; Био телешка сачанлийска луканка; Био телешки бахур; Био телешка пастърма.

„Дивата ферма“ предлага продуктите си в магазини Балев Био Маркет, магазин „От манастира“, онлайн платформа ЕБАГ, онлайн платформа Фармхопинг, магазини Био Маг и Хармоника. Онлай магазин Дивата Ферма и фирмен магазин Дивата Ферма.

И разбира се, на всяко издание на Фермерския фестивал „Произведено във фермата“.

 

 

 

Сподели: