„Далвита” ЕООД

Далвита” ЕООД

За контакти: www.dalvita.com

Е-мел: info@dalvita.com

ФБ: @dalvita.official

Телефон: 0878 442238

DALVITA е българска фирма, чиято история започва началото на 2015 година като компания, дистрибутор на продукти за здраве и красота.

Основният продукт на фирмата е натуралната напитка комбуча.

А какво е комбуча?

Комбуча е 100% натурална, освежаваща, естествено газирана и жива напитка, която се произвежда чрез процес на естествена ферментация на специално селектиран подсладен зелен чай и гъба Комбуча – симбиотична култура от бактерии и дрожди, която има много характерен освежаващ вкус.

Тя е богата на пробиотични култури и различни хранителни вещества.

През 14 дневния период на ферментация комбучата ‘‘изяжда‘‘ (преработва) захарта и използва полезните вещества намиращи се в зеления чай, за да ни създаде уникална, вкусна напитка , която подобрява храносмилането, перисталтиката, работата на черния дроб, бъбреците и жлезите с вътрешна секреция.

Тази напитка в много страни по света от векове се използва като традиционно средство за засилване на детоксикацията и подобряване на цялостното здраве.

Продуктите Комбуча може да намерите всяка сряда на Фермерския фестивал „Произведено във фермата“ пред Министерството на земеделието в 5 различни вкуса с плодове от фермерския пазар .

Продуктите на Комбуча се произвеждат и предлагат в страната ни от 2020 год.

 

Сподели: