Мисто ЕООД

Мисто ЕООД

С. Исперихово, Община Брацигово, Област Пазарджик
Денка Георгиева
Телефони: 0886 883151 и 0884657027

Мисто ЕООД е малка фамилна фирма, създадена през 2008 година. Намира се в подножието но Родопите, в сърцето на Бесепарски ридове, които са в защитена зона Натура 2000.

Основната дейност на Мисто са отглеждане на биологични градини с ябълки, круши, сини сливи, череши и кайсии, от които правят на сладка и сокове. Правят и сушени плодове и зеленчуци, също отглеждани от семейството. Прави ги лично Денка Георгиева. Леля Денка прави сладко и сок от ягоди Сиабела, специален сорт за консервиране.  Рецептите са семейна тайна, като една от съставките е любов.

Всеки етап от производството на Мисто е контролиран и проследяван по изготвена от НАССР система, което гарантира безопасността на продуктите. Имат регистрация 101/22653 от 12.8.2016 от Областна дирекция за безопасност на храните – Пазарджик.

 

 

„Ние обичаме природата и нейните плодове, грижим се обкръжаващата ни среда и приемаме предизвикателствата, които ни карат да даваме всичко от себе си. Продуктите, които произвеждаме, не съдържат пестицидни остатъци и изкуствени химикали. Вярваме, че био грижата е по-здравословния и по-добър избор на всеки!“, казват от семейството.

 

Продукти:
Сладка: смокини, ягоди, бели череши, къпини, сини сливи, кайсии, тиква, глухарче, шишарки, борови връхчета, череши с ром, рози и дюли.
Сиропи: бъз, вишни, ягоди, глухарче, глухарче с канела, мента, рози, кайсии, кайсии с бадем, праскови.
Сушени плодове и зеленчуци: сушени плодове, сушени зеленчуци, сушени домати в зехтин.

Продуктите на Мистоо ЕООД можете да поръчате пряко от семейството или да купите на щанда им на Фермерския фестивал „От нашата ферма – с любов за вас!“ всяка сряда пред Министерството на земеделието, храните и горите.

Сподели: