Бон Санте

Бон Санте

За контакти:

„Бон Санте “ ЕООД
София, бул. „Ал.Пушкин“ 39
www.dobrozdrave.com
 bonne_sante@dobrozdrave.com
0887 98 97 92

Велислава Александрова е магистър – фармацевт, нутритерапист и хомеопат, която през личния си опит разбира и  осъзнава, че даровете на природата са незаменим лек за неразположенията и болежките на хората.

Затова тя решава да напомни на хората, защо често си задават  неудобните въпроси „О, ужас, виж ме на какво приличам!“,  „Защо пак съм болен/на?” , „Защо се чувствам отпаднал/нала?” На тези въпроси трябва да отговорим с други въпроси: какво ядеш, какво си използвал за козметика, какво и как пиеш? И  така се стига до основния въпрос:  как се грижеше за безценният ти дар, Здравето?

Затова Велислава започва  да се занимава с направата на натурални козметични продукти, като използва вековните знания на природолечението. Разработва нова патентована концепция, за цялостна грижа за здраве, която за първи път се появява в Източна Европа и то, в България, и прекрасно работи вече повече от 25 години във Франция, Европа и света.Това са комплексни терапии, за приемане на природни вещества и храни, които ни липсват, поради стрес, неправилно хранене и т.н, комбинирани с правилните козметични продукти приготвени по  рецепти на Гален – древноримски лекар, бащата на фармацията.

На интеренет страницата й  www.dobrozdrave.com ще намерите пълна информация за козметични и измиващи продукти ,както и информация за хранителните добавки на Лаборатория Нутержия, създадена през 1989 от Claude Lagarde, Доктор по Фармация-Биология, който посвещава работата си върху олигоелементите /микроелементите/, като специализира в областта на изследването и развитието на качеството на хранителните добавки. Той е създател на оригинална концепция за здраве:Nutrition Cellulaire Active®  NCA ®  – Активно Хранене на Клетката, потвърдена от над 10 000 лекари и фармацевти.

 

ЛАБОРАТОРИЯ НУТЕРЖИЯ разработва научно синергични формули във физиологични дози, също така извършва изследвания за ефикасност на продукта, контрол на производството: процедури за проследяване, контрол и качеството, качествени суровини: избор на органични растения и диви животински организми, без остатъци от ГМО, пестициди, радиация, контрол на качеството на изхода, съвети и обслужване на пациентите: помощ и консултиране на храненето, съставяне на програми за добро здраве и самочувствие. лицензират марката Nutrition Cellulaire Active®  NCA ®  , създават първите продукти от гамата на Олигоелементите и лицензират собственото си откритие „Литомер“.

Велислава е  също така е лицензиран терапевт за прилагане на следните  видове диагностика:

  1. Резонансна диагностика по д-р Фол
  2. Тест за микроелементи на Iomet, патент на Нутержия
  3. Тест за съвместимост с храни, медикаменти, хормони, алергии…. Вега тест
  4. Персонален хранителен режим
  5. Персонални йога занимания
  6. Хюмен дизайн

Какво представлява Квантово лечение, Тест по д–р Фол  Метод за електроакупунктурна диагностика и терапия, разработен от немския лекар Рейнхолд Фол се прилага с голям успех почти от половин век в над 50 страни по света. Методът е получил висока оценка от различни лекари специалисти и медицински експерти. Използва се и в NASA. През 1966 г. проф. Р. Фол получава висока оценка и е награден със златен медал от Ватикана за авторството на този метод и за създаденото от него Международно общество за акупунктура по Фол. През последните години методът придобива все по-широка популярност във все повече страни по света.
Основната концепция на д-р Фол се основава на класическата Източна акупунктура. Много важна съставна част на метода е тестването на медикаментитеВЪЗМОЖНОСТИ НА МЕТОДА:  Бърза оценка на функционалното състояние на всеки орган или тъканна система, индивидуален, личностен подход.

Продуктите на Велислава са регистрирани съгласно Наредба № 36 на Министерство на здравеопазването. Можете да си ги купите всяка сряда на Фермерския фестивал „Произведено във фермата“, организиран пред Министерството на земеделието. На щанда й може и да получите и консултация за здравословен начин на живот.

 

 

Сподели: