Натурална козметика за есента

Дата23.10.2019
От10:00 ч.
До18:00 ч.
Натурална козметика за есента

На Фермерския фестивал на 23 октомври имаме специално предложение за вас: натурална козметика!

На специалната ни дегустация от 12 до 13 часа ще ви представим Натурална козметика QQnatural и чаровната Тони, които правят Фестивала ни по-красив. Тя ще ви покаже как да си направите балсам за устни. Идва зима и ще ви трябва…

За Антония историята на нейната натурална козметика е свързана със… сина й. Решила да намери най-добрата и чиста козметика и сапуни. Независимо колко хубави и скъпи продукти купували, налагало й да се примирява с различни вещества и това не й давало мира. Така сама открила натуралния сапун и започнала само да го прави. След това преминала на маслени кремове и билкови екстракции, за да стигне до хидратантната козметика.

 Очакваме Ви!
Фестивалът на „Произведено във фермата“ се организира от Фондацията за биологично земеделие БИОСЕЛЕНА всяка сряда от 10,00 до 18,00 часа пред Министерството на земеделието. За това издание си партнираме с Икономедиа по проект, финансиран с подкрепата на Европейската комисия.

Фестивалът предлага разнообразни фермерски и занаятчийски храни на малки производители от страната: краве, овче, биволско и козе сирене и кисело мляко, кашкавал, мед и пчелни продукти, сладка и сиропи, яйца, прясно месо, занаятчийски хляб, ядки, печена тиква и тиквени семки, био вино, био оцет, био чай, био гъби шийтаке, отгледани върху дъбови, трупи, сезонни плодове и зеленчуци, пресни и сушени билки и подправки, козметика, цветя…Редовно гостуват производители на сувенири и бижута.

Всички фермери и производители са регистрирани по наредбите 3 и 26 на Министерството на земеделието, храните и горите  или по Закона за храните.