Да подсилим имунитета с чай

Дата9.10.2019
От10:00 ч.
До18:00 ч.
Да подсилим имунитета с чай

Есен е, време да подготвим имунната си система за зимата. На Фермерския фестивал на 9 октомври имаме специално предложение за вас: билкови чайове!

На специалната ни дегустация от 12 до 13 часа ще ви представим серията чайове  „Фитолек“, разработени по идея на Българска Чаена Компания от д-р Мариян Иванов, специалист вътрешни болести, холистичен и фито- терапевт и основател на МЦ „Фитолек“. Д-р Иванов ще е на ваше разположение за индивидуални консултации.

Елате и опитайте на място имуностимулиращи чаени напитки: „ИМУНО ФИТОЛЕК“, „ЕХИНАЦЕЯ ПЛЮС ФИТОЛЕК“, „ФАРИНГО ФИТОЛЕК“, „БРОНХО ФИТОЛЕК“, „УРО ФИТОЛЕК“ и „ДЕТОКС ФИТОЛЕК.

Очакваме Ви!

Фестивалът на „Произведено във фермата“ се организира от Фондацията за биологично земеделие БИОСЕЛЕНА всяка сряда от 10,00 до 18,00 часа пред Министерството на земеделието. За това издание си партнираме с Икономедиа по проект, финансиран с подкрепата на Европейската комисия.

Фестивалът предлага разнообразни фермерски и занаятчийски храни на малки производители от страната: краве, овче, биволско и козе сирене и кисело мляко, кашкавал, мед и пчелни продукти, сладка и сиропи, яйца, прясно месо, занаятчийски хляб, ядки, печена тиква и тиквени семки, био вино, био оцет, био чай, био гъби шийтаке, отгледани върху дъбови, трупи, сезонни плодове и зеленчуци, пресни и сушени билки и подправки, козметика, цветя…Редовно гостуват производители на сувенири и бижута.

Всички фермери и производители са регистрирани по наредбите 3 и 26 на Министерството на земеделието, храните и горите  или по Закона за храните.